20.6.2012 22:56:55 Lei
Re: Co s břichem (snadno a rychle)?
Veveru, já Tě žeru - ha ha, to by vcelku mohlo být i řešení pro Tebe, no ne, když bych si dala jen tu určitou partii
.
Svynko, pokud jsi od Veveru nečetla příhodu s kuřetem z holešovické tržnice, co bydlelo na chatě v plyšové haciendě, tak jsi o hodně přišla
.
Já ti bohužel neporadím, jen, že to prádlo fakt vypomůže, jestli ta kamarádka neměla ten americký zázrak, co na něm vydělala "paní z lidu", četla jsem o ní někde článek, jak ho vymyslela a zasvětila život především jeho propagaci, ač zpevňovací prádlo již předtím existovalo, ona ho dokázala dostat do povědomí žen coby existenční nutnost. (Tzn. i jiná značka udělá službu, můj stryc se za minulého režimu po nákupu v NDR před hranicemi omotával vlnou, co kupovala tetička, vášnivá pletařka, tak to by v nouzi jistě také šlo, ale musíš motat jednu linku vedle druhé a trošku víc utahovat
).
Co se týče toho cvičení PO akci, mně vyhovuje Tracy Anderson - snadno "vyyoutubuješ" její Webisodes, já jsem si dávala jednou paže, jednou břicho a jednou nohy + zadek (dohromady to dalo ani ne půl hodinky) a normálně po týdnu byly vidět výsledky, bohužel jsem člověk nevytrvalý, ale plánuji se k ní vrátit.
Odpovědět