Zhubnu jen díky cvičení?
Ahoj, chtěla bych se poradit s těmi, kteří už mají nějaké zkušenosti. Potřebuju nebo teda spíš chci zhubnout aspoň 5kg, ale... Kojím a doposud "můj život" vypadal tak, že lítám sice celý den kolem dětí, ale cvičení jako takové se nekonalo - jen zcela výjimečně a opravdu hodně jím. Nejen sladkosti ale i normálního jídla, včetně večerních dýchánků alá piškoty se zakysanou smetanou v deset večer. Vážím 64kg a i přes tento režim jsem (asi díky kojení) nepřibírala, ale ani nehubla. S první dcerou jsem díky kojení co měsíc zhubla jedno kilo až na svojí původní váhu bez čehokoliv dalšího. No nicméně jsem se rozhodla už s tím něco udělat. Jedu už týden v režimu: každý den pohybová aktivita (po: rotoped 30min., út: "mamča cvičení" jak já říkám tj. zahřátí a posilování 1h., st. rotoped 30min., čt: mamča cvičení, pá: zumba doma 1,5h., so: 2h běžky) + první dny jsem se snažila omezit jídlo,ale mám strašný hlad. Omezit jídlo znamená zařadit něco lehčího tzn. omezit pečivo a tučné. Ale pořád nemůžu vychytat jak se zasytit "dietním" jídlem. Tak jsem najela na režim, snídaně a oběd zcela normální, odpoledne lehká svačina pak pohyb a pak už nic, jen při krizi zelenina. A vynechala jsem sladkosti (jen včera jsem zhřešila zmrzlinou
. Myslíte, že mám takto šanci zhubnout? Nechci aby ze mě byla hora svalů i když zpevnit samozřejmě taky potřebuju, hlavně břicho ale hlavně potřebuju dolů cm. Díky za rady a postřehy
Odpovědět