Re: Jak jíte, abyste nepřibraly, ale vydržely to dlouhodobě - změna životního stylu k udržení štíhlé postavy
NO já shodila 10 kg vloni a neudržela, protože jsem nedisciplinovaný lenoch... a vím čím to je (alespoň v mém případě), snad ti to trochu pomůže.
Základní je udělat si čas na jídlo a jíst opravdu pravidelně, pravidelně neznamená "jsou 3 - musím jíst", ale 5-6 jídel denně. Pak - logicky - nezpráskáš 5 knedlíků, ale jen dva. Důležité je ovoce dopoledne od oběda hodně zeleniny.
Povoleno bylo cokoliv krom přemíry sladkostí a žádný nebo takřka žádný alkohol. Sklenka vína 1 x týdně je povolena, ale ne půllitr Místo brambůrek apod. mlsání - ořechy. Ne pražené ! nebo různá semínka, ale když jsem si večer udělala mísu salátu s kuřecím masem a klidně i sýrem, už jsem na mlsání neměla náladu.
čokoláda ano, ale kousek a pokud možno hořká a kvalitní.
A příjem tekutin, opravdu 2-3 litry denně.
Mohla jsem jíst úplně všechno, ale nenacpat se do bezvědomí, když doplníš jídlo zeleninou, téměř vždy je toho narvaný talíř, že to ani nesníš. A šlo to i takřka bez pohybu.
Já pak přestala stíhat, začala jsem na to kašlat... a 6 kg mám zpátky, už jsem zase najela na režím, takže mívám na schůzky v tašce balení vody, pár musli tyček a jablko, abych to zase nepodělala.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.