18.6.2013 10:19:02 Anni&Annika
Re: Nečas rezignuje
Mila Zufi..tvuj KS je mi zcela kdesi, nechapu, kde jsi vzala to, ze ho nenavidim
.....me spis zajimaji postoje lidi, ktere znam...a tys me opravdu dost zklamala. Neco tak povrchniho jako jsi ty, jsem ve svem zivote jeste nepotkala. Porad tu meles o nejake pomoci a trpicich, vidis to sve krasno a to desne zlo co bylo a je napachano, a a pritom v dobe, kdy nase spolecna kamaradka mela problem s povodnemi, zenska, co ti slovem vzdy pomohla, tak ta ti nestala ani za to, aby jsi ji poslala slovo povzbuzeni ci se poptala, jak se ji dari. Tos tu radsi dmychala nenavist na tuzemske. I ta kravi napsala, ze se za ni modli. A co ty krestanko, co tva laska k bliznimu??? Vsichni se starali co se deje a ty??...mrtvy brouk na nasi domovske diskusi byl fakt uzasny. A to jen proto, ze si myslis, ze nenavidi KS??? Uz se konecne prober. To co tu Gr. pise nema s nenavisti nic spolecneho......
Mam pocit, ze ty vidis jen to zlo a dobro, co viedet chces a na to budes upozornovat. Ti ostatni, co se neschoduji s tvym mysleni, ty si muzou. Vid?
Odpovědět