19.6.2013 17:48:26 Okolík
Re: ZUFI
Několikrát (asi tak 3x) jsi napsala, že nikdy nenadáváš, ale zde na rodina.cz si to nemůžeš odpustit a následovalo nějaké sprosté slovo na adresu politika se kterým nesouhlasíš - nejspíš to bylo nejčastěji na Zemana, předpokládám, už se nepamatuji. U mě to zcela zbořilo tvoji image, resp. to, jak jsem tvůj nick do té doby vnímala, zejména pak tvoji objektivitu.
Tohle "milenecké zaujetí" některým politikem, které tu některé nicky předváděli považuji za krajně infantilní a speciálně u tebe mě dost překvapilo.
Už jsme se též nechtěla k ničemu vracet, já mám jinak tvoje příspěvky i tvůj nick opravdu ráda, ale to výše popsané mě zarazilo, stejně jako pár osobních kopanců od tebe k oponujícím nickům - např. ten o nenávisti k tvému idolu. Mě by to třeba hodně mrzelo, kdyby mi někdo napsal, že nenávidím KS nebo MZ nebo PN nebo kohokoliv z té skvadry, ti mi totiž za takové emoce opravdu nestojí a hlavně je ani osobně neznám, tak je ve mě nevyvolávají....
ale jinak ti Zufi fakt přeju jen dobré a abyste z těch "průšvihů" doma konečně vybředli. Přeju hezký prázdniny, máš to už "za pár"
PS omlouvám se za příspěvek do deníčku ZŠ
, ale když se zufi ptala, odpovídám.
Odpovědět