Zufi - přes veškeré osobní problémy a únavu z Tebe čiší pozitivno, i když jsi naštvaná
Mrzí mě, že to od takových lidí, jako je Anni, Zrzounek a spol. schytáváš - cosi odbrzdilo jejich vnitřní zlobu i vůči Tobě, ačkoli jsi doposud byla tak nějak přirozeně hájená, ale u nich Tě to přece nemůže překvapit.
Nezažila jsem, že by napsaly něco milého, pozitivního a hezkého - klidně i samy sobě vzájemně.
I když se jedna zastane druhé, udělá to pomocí žluči a zloby, nikoli tím, že by napsala něco milého, pozitivního a hezkého o své kamarádce/názorově blízké osobě.
U Grainne mě ta reakce krajně překvapila.
Kolikrát jsme tu byly - mnohé z nás, obviněny z nenávisti. Párkrát jsem se ohradila, že tohoto pohnutí mysli nejsem schopná, ale že by mě to sejmulo - od někoho, koho si nijak necením a navíc od anonyma... to zas ne.
Překvapilo mě i to, jak ohnivě se Grainne zastává Anni. Styděla bych se, kdyby mě někdo spojoval s takovým člověkem jako je ona, spojoval ve smyslu přátelství.
Na Tvé příspěvky se vždy těším, i když jsou stručné a jsi jedna z mála, kdo do této diskuse netahá vášně.
Vykašli se na lidi plné zloby a lidi s potřebou vymezit se vůči komukoli a zůstaň sama sebou.
Pojmi to jako já - sociologický průzkum (jehož výsledek nijak extra nepřekvapí, ale setkat se s některými druhy povah, byť jen virtuálně, považuju za užitečné, protože něco takového se v mém pozitivním okolí vůbec nevyskytuje a na srážku s podobnými osobami v reálu by měl být člověk alespoň virtuálně připraven
)
P.S. Aby si někdo nemyslel, že z Tebe dělám anděla - také s Tebou v něčem nesouhlasím: nemám ráda Bibione