18.6.2013 16:35:04 Sam01
Re: Nebylo vám Nečase při té rezignaci trochu líto?
Přiznám se,že mě velmi mile Zeman překvapil a potěšil. Vždy jsem ho měla za slušného člověka a tímhle mi to potvdil.
Zcela lidsky a slušně podekoval Nečasovi za odvedenou práci a popřál mu štěstí i v osobní rovině. Evidentně nepatří (jako jiní političtí kolegové z jistých stran) k lidem,kteří si s chutí kopnou do toho,kdo je na dně.
A propos. zdaleka si nemyslím,že by Petr Nečas byl zločinec. Myslím si,že je jenom málo razantní. Politické "obchody" jsou zcela běžná věc a dělají je VŠECHNY strany. Politika je o tom něco za něco,protože jinak by se partneři v koalicích nikdy nebyli schopní domluvit.
Ono,když to vezmeme do detailu,tak korupčníkem by byl vlastně každý politik (i komunální),který svým voličům ve svém volebním programu slibuje nějakou výhodu. Např starosta malého města slíbí v případě zvolení třeba sportovní areál. Je to taky něco za něco.
Z celé aféry mám pocit,že státní zástupci jednají trochu naslepo. Připadá mi jako by nahnali lidi do vazby a doufali,že na sebe něco prásknou. Navíc mi připadá jejich chování naprosto nepřípustné. Možná bychom si neměli zase,až tak moc přát,aby se orgánům dostalo tolik moci,aby jednou zase nepřevzali zlehka moc.
Odpovědět