| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

29.9.2013 16:42:37 Jana, 2/07+10/08+5/11

Re: Co s fazolema?

Miluju fazolový guláš. Doma mi to nikdo nejí, bohužel. Nejprve se uvaří fazole do měkka, v tlakáči třeba, tam to trvá cca 20 minut, namáčí se přes noc. A vedle v hrnci se udělá základ, na cibulku nějaký točeňák, mletý by šlo atd., rajčatový protlak nebo rajčata, dokořenit podle chuti, provařit a smíchat s uvařenýma fazolema. ~w~
Odpovědět
Průběh diskuze (14 názorů)
Téma: Jak zpracovat větší množství fazolí? maximin 29.9.2013 15:42
*Re: Co s fazolema? ...neviditelná... 29.9.2013 15:48
*Re: Co s fazolema? Baobab 29.9.2013 15:50
**Re: Co s fazolema? ...neviditelná... 29.9.2013 15:52
***Re: Co s fazolema? Baobab 29.9.2013 16:55
*Re: Co s fazolema? Žžena 29.9.2013 15:56
**Re: Co s fazolema? maximin 29.9.2013 15:59
***Re: Co s fazolema? Žžena 29.9.2013 16:3
*Re: Co s fazolema? Edysha 29.9.2013 16:9
**Re: Co s fazolema? Žžena 29.9.2013 16:18
*Re: Co s fazolema? ...neviditelná... 29.9.2013 16:15
**Re: Co s fazolema? Babsi+2 29.9.2013 16:32
*Re: Co s fazolema? Jana, 2/07+10/08+5/11 29.9.2013 16:42
*Re: Co s fazolema? Evanek 29.9.2013 18:56

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.