20.12.2013 22:23:30 Semínko + Tygřík
Re: ahoj
Hani, jj, u nás taky
. A neplánovaně, za což jsem ráda. Nevím, jestli to chytnul ve školce, protože tomu odpovídá i návštěva pediatrické čekárny, kde děti přirozeně olizují kdeco...Protože kdyby to bylo ze školky, tak už bychom to asi věděli, volala jsem hned ten večer a tvářili se hodně překvapeně, takže tam asi nebyly. Ale kdo ví.
Jinak pohodový průběh pokračuje, horečka nic, svědění nic. Jen před usnutím naříkal, že ho svědí u zadečku (měl jeden puchýřek rovnou vedle konečníku). Fenistil na to moc nepomohl, nakonec jsem puchýřek praskla a namazala trochu desinfekcí, to zaštípalo a pak přestalo svědit a usnul.
A jak jsme se bavily o tom nočním odplínkování...tak od podzimu pořád stejný scénář. Když má plínu, tak se nepočůrá. Když mu ji občas nedám, protože mě přesvědčuje, že to zvládne (posledně i demonstroval, co v noci udělá, když se mu bude chtít čůrat, že si sundá kalhoty a vyčůrá se na tenhle! nočník "koukni maminko"), tak se vždycky, opravdu pokaždé, počůrá. Asi ho to prostě postudí a pustí to, protože v noci tu máme docela chladno a on se odkopává...
Odpovědět