7.12.2013 23:50:30 Illaaa+Petřík
Re: ahoj
Tak u nás to nakonec nedopadlo – tchán ve čtvrtek odpoledne umřel :o( No, je pravda, že na tom byl opravdu špatně, jen to prostě bylo takový rychlý, v pátek odpoledne ještě za ním manžel byl a v pohodě a v neděli ho odvezla sanitka.
Jinak ve čtvrtek byl Petřík poprvé v té školce, tak zatím takový nejasný závěr :o) Vůbec tedy neplakal, když jsem odcházela, tak mu paní učitelka akorát šla ukázat autíčka, nevztekal se, ale byl asi dost pasivní, prostě hodně vyjukaný z neznámé situace a prostředí. Učitelka říkala, že nereagoval na její pokyny ohledně oblíkání, atd. Ale obrázek si vybarvil, tak zase jen v koutku neseděl. Uvidíme dál, jak se mu tam bude líbit a hlavně jak budou trpělivý učitelky :o)))
Teď tam jdeme v úterý.
Hani, tak držím pěstí, ať ten lehký průběh vydrží . Zpěv pěkný. My jsme ve fázi: mámo, táto a pak ještě dodá, že v komoře je táta a přijde mu to děsně vtipný :o)
S tím pinďou nás bude dr. asi taky trochu prudit, ale věřím, že naše dr. není ras, že se sama o přetažení snažit nebude. Ale myslím, že v 18 měsících právě říkala, že do 3 let to řešit nebude. Přiznám se, že já to nechci řešit ani teď
Minonk, 18-tý týden je už moc pěkný :o)) Jinak já být na místě tvého miminka, tak si držím nožky u sebe i nadále :o))) Taková zvědavá matka :o)))
Ale ten stres musel být děsný, hlavně, že se to srovnalo.
Maffii, teda zkouška zraku bude u nás taky náročnější. To bych snad dopředu musela vybrat obrázky, které dokáže nazvat.
Daníkovi se očividně ve školce líbí :o)
Odpovědět