Ähoj holky,
já vím že se ozývám po strašně dlouhé době, ale jak jsem pochopila i vy jste si užívaly nádherné léto a fajn podzim a nebyl moc čas psát...
Tak doufám, že si mě pamatujete a aktuálně reaguji jen na tuto stránku
Napřed zprávičky od nás - Vašíček byl přijatý od září do školky a já nadšená, že si konečně najdu práci a zároveň mám školku, jenomže práci se mi sehnat v našem regionu nedaří a tak momentálně odesílám životopisy a doufám, že si mě někdo všimne, je fakt, že praxi v oboru nemám a to co jsem dělala před MD není nic zvláštního, tak jsem alespoň brigádně začla docházet do kojeneckého ústavu a doufám, že časem se něco vyskytne. V květnu jsem odstátnicovala na bakaláře a teď pokračuji na magistra v soc.pedagogice.
Jenomže Vašík školku absolutně nedává, první dny byly v pohodě, chodil rád, těšil se z toho jak je velký kluk a chodí jako bráchové do školy, ale pak začal plakat nemohl jsem ho ráno dostat ani do auta, nicméně zkoušela jsem to dál, jenomže pak jsem ho zahlédla na procházce s dětma v parku a hleděla jsem, připadal mi tak strašně smutný, vůbec jsem ho nepoznávala, takže jsem to vzdala, jsem doma - práci nemám a dítě se mi trápí ve školce- na to prostě nemám. Já to asi nechápete zvlášť v Praze, kde jsou školky plné, ale odhlásila jsem ho a užívám si svoje mimčo dokud můžu...
Jinak je Vašík strašně šikovný, chytá rozumy od svých brášků a dělá mi jen radost, stejně jako Ondrášek v první třídě a Vojta v druhé.
Hoflenko, moc ti přeju pohodu, jakou si na baráčku užíváš a taky gratuluji ke studijním úspěchům, když jsem četla tvůj příspěvek, byla to nádherná pohádka a jsem ráda, že se ti splnily sny, taky bydlíme na vesnici blízko města a oceňuji všechny výhody o kterých jsi psala, hlavně ty pro děti.
Maffii, moc ti přeju úspěchy Ondry ve škole a šikovného Daníka, věřím, že taková aktivní rodinka jako vy si umíte užít život a docela závidím- v dobrém samozřejmě.
Hani, ty se drž v práci a doufám, že letošní zima bude velmi chudá na nemoci dtí -drž se
Jinak všechny vás holky zdravím a přeju ze
ať se vám daří