11.11.2013 23:34:58 Hoflenka*Domik2007Misa2011
Re: ahoj
ahoj holky.
máme se fajn, ale víte jak... není čas. snažím se opět něco naučit,ale s každou další zkouškou si říkám, že další už nedám.. a to už si máme vybírat téma na bakalářkou práci a vedoucího práce. naštěstí už něco mám nachystané, tak snad to nějak dopadne.
DOminik je ve škole maximálně spokojený. sbírá jedničky, pochvaly a holky. má jednu, co ho miluje a pusinkuje a pak ještě asi 4 další, co se mu líbí. tak se musím smát, jak se to moje miminko změnilo a vyspělo.. dneska jsme měli rodičák, tak jsem byla pyšná matka. pí učitelka se rozplývala, jak je synek šikovný a snaživý.
Míšu nakonec vzali do školky, takže už se nám to krátí a 6. ledna nastupuje ! vyšel nám nakonec mimořádný zápis, co byl vypsát v září na nově přistavenou budovu školky, což jsem ani nečekala. bohužel mi nevyšla ta práce v tom mateřksým centru,ale co se dá dělat. práci zatím nemám, čtu inzeráty a chystám se začít posílat životopisy do velkých firem.
taky jsme úspěšně zkolaudovali a teď čekáme na tabulku spopisným číslem a nějakým lejstrem,a bychom si mohli jít změnit trvalé bydliště. v novém domečku je krásně ! už si ani nevzpomenu, ž ejsme bydleli jinde. minulý týden byl Mišák nemocný (angina), takžen emohl ven. a kdybychom bydleli na sídlištěi, jako dřív, tak by chudák Domík musel být doma s námi nebo čekat, až přijde tatka z práce. takže jsem ho vypustila ven a on jezdil venku s klukama na kole. je to super. někdy se ani nestačíme vylézt z auta a už jsou tam kluci, jestli půjde Domík ven. tak mu stihnu jen převlíknout boty a bundu a je pryč. cestou do místní sámošky vidíme za plotem slepičky, na poli kombajn a traktor...takže Miša je nadšený. v neděli jsme byli na procházce a zjistili jsme , že kousek je krásný les plný hub, dokonce rybník a viděli jsme i srnku. a kousek od lesa jsou ustájený koně a z terasy vidíme na naše město (jsme na kopci). no prostě paráda. byl tu lampionový průvod, kdy strašidla rozdávala čokoládky a lízátka a na konci, když jsme šli lesní cestou osvětlenou svíčkami v lahvi, jsme došli na hřiště, kdee každé dítě dostalo špekáček a kousek chleba a mohlo si ho opéct. co vám budu povídat, jsme tu neskutečně spokojeni.
teĎ vymýšlím dárky na vánoce a jsem z toho unavená. ale jako tip je zítra akce v některých internetových obchodech, kde mají dopravu zdarma, tak můžete juknout. já budu objednávat na www.maxikovy-hračky.cz
www.dendopravyzdarma.cz
zatím jsem vymyslela klukům nějaké lego, dohromady stolní pružinový fotbal, Domík kouzelnickou sadu, Míša chytání rybiček a a el. hra s perem, roboryba pro každého, povlečení z Jysku, nějaké knížky a hra Tik tak bum Junior.
opatrujte se, jdu dočíst...
Odpovědět