3.12.2013 21:57:24 Illaaa+Petřík
Re: ahoj
Zdárec holky,
Tak my jsme pekli perníčky dnes, jsem teda zvědavá, jak dlouho vydrží :o))
Minulý týden chtěl Petřík mermomocí něco upéct, tak jsem našla nějaký recept na medová kolečka a ty byly do 4 dnů pryč. Perníčky už taky samozřejmě ochutnal :o)) Někdy se naučil pěkné slovíčko k věcem, které by chtěl a to je „málo“ :o)))
Semínko, ve školce bude Petřík sám. Přivedu ho tam, ukážu mu, kde co je a pak si bude muset hold poradit. Prostředí zná a zkusím ho tam přivézt tak po půl deváté a vyzvednu ho ve 12, ať to nemá napoprvé tak dlouhé. Ona ta školička to má tak, že se tam děti vodí mezi 8 a 9 a chodí se pro ně mezi 12 -12,30.
Hani, tu školku zatím ani takhle neberu, přece jen jde jen na dopoledne a v prosinci na 2 dny v týdnu. V novém roce na 3-4 dny.
S tou prací tě chápu, já jsem takhle bolestně pracovala po narození Petříka. Musím říct, že to příroda fakt má dobře zařízený, aby ten mozek vyřadila. A to jsem neměla pracovní pauzu, opravdu to bylo „jen“ o přesvědčení mozku, že mám myslet nejen na Petříka, ale i na práci :o))
Ten pečovatelský dům je přechodný na 3 měsíce. Je to takový ten odlehčovací, když se doma o někoho staráš a pak třeba jedeš na dovolenou nebo si potřebuješ oddychnout. Ale i tak tam bylo hodně byrokracie a takové nechuti někoho přijímat. Při tom ho určitě neměli moc naplněný.
Co se týká tchána, tak je to spíš hodně špatný než špatný :o( Včera tam byl švára a tak jsem pochopila, že metabolický JIP je asi o tom, že zajišťují základní metabolické funkce. Tchán je na přístrojích a zaintubovaný. Prý se trochu přidusil žaludečními šťávami a hlavně má v těle hodně velkou sepsi, tak se teď čeká jestli mu zaberou antibiotika…
Odpovědět