Já si nemyslím, že by muselo jít zrovna o nějakou poruchu, jak tady už někdo říkal. Můj syn to taky tak měl, i jako předškolák (narozený v červnu) se bál všeho nového, každých 14 dní když měli jet do plávání ve školce, tak ho už večer bolelo břicho, ze všeho nového se bál, plakal - zoo, kino, divadlo, vše co vybočovalo z normálního běhu, také 100x opakovat že to bude v pohodě a že už tam byl a tak... nemělo cenu, nepomáhalo žádné vysvětlení. Dali jsme mu rok odklad a s kamarády, které si tam získal, tak se mu zvedla asi jistota a už se tak nebojí, a dokonce, když má kolem sebe dobré kamarády tak se i těší. Já bych spíš zjišťovala jestli tam má nějakou kamarádku, které by se mohla držet.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.