Re: Proč je takový problém ohledně zavření obchodů ve svátkách, nedejbože v neděli?
Li, nemusíš se poflakovat po Praze. prostě si ten chleba koupíš v době kdy je otevřeno, šoupneš do mrazáku a vytáhneš až pojedeš na hory Tím jsem chtěla říct, že mi přijde zrovna argument s chlebem takový nesmyslný. je přeci úplně fuk, jestli na hory povezeš chleba čerstvý nebo zmrzlý. Ale jak už jsem psala níže, tak můj život by zavřené obchody o svátcích absolutně nijak nenarušily, ale samozřejmě, že by to mělo být rozhodnutí toho daného obchodu a ne nějaké nařízení ze shora. Z principu by mi vadilo, kdyby mi nějaký ouřada nařizoval, jakou mám mít otevírací dobu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.