Re: Proč je takový problém ohledně zavření obchodů ve svátkách, nedejbože v neděli?
Jentakj, já už tam nedělám, protože mi ta pracovní doba přestala vyhovovat. Ale dělá tam někdo jinej. Dělala jsem pracovní dobu takovou, na jakou jsem se upsala ve smlouvě. Netvrdím, že všechny prodavačky byly spokojené, ale tak tam nemusely být.
Můj manžel dělá v nadnárodní firmě. Jeho přímí podřízení mají královské platy a benefity... Přesto si stále stěžují na to, že je někdo odírá. To už je prostě vlastnost některých lidí, neustále si stěžovat. Podřízení mého manžela by ve svém oboru nesehnali ani z poloviny tak placené místo. Jejich firma má v čechách monopol, přesto brblají, ale kdyby došlo na to, že jim řekne, že můžou jít, kam je srdce táhne, zůstanou tam všichni. Všichni si to místo drží seč můžou. Tak kde je chyba?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.