Re: Proč je takový problém ohledně zavření obchodů ve svátkách, nedejbože v neděli?
jentakj - nepamatuješ? No, důvodů může být víc. Třeba jste nikdy nic na půjčení neměli, tak nikdo nechodil (neurážej se, je to legrace. Já si na tohle půjčování pamatuju). A píšeš-li mi, že prodavačky potřebují o víkendech stmelovat rodinu, tak mám otázku- kolik prodavaček každý celý víkend je od rána do večera v práci? (Podle mě nula)Kolik lidí ze všech jiných profesí si potřebuje o víkendu něco koupit? Ten nepoměr je jasně zřetelný.
Jinak tuhle diskuzi považuji za bezpředmětnou. Vracíme se (ač stát ateistů) ke křesťanským tradicím. A Bůh nařídil na neděli den volna. Ruším víkendové provozy v továrnách, zdravotnictví, nemocnicích, dopravě, bezpečnosti a vůbec všech službách ... Vojáci samozřejmě budou vždy v pátek stahováni letecky ze svých zahraničních misí, aby si o víkendu užili rodiny. Je to neobvyklé opatření, ale jistě si zvykneme .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.