Re: Proč je takový problém ohledně zavření obchodů ve svátkách, nedejbože v neděli?
Pam-pelo...na to jsem zrovna myslela, co tak asi dělali všichni ti lidé, když dřív nebyla obchodní centra a obchody byly o víkendu zavřené? Já dneska nechápu ty rodinky, které v těch cetrech tráví pomalu celý den, prolézají obchod po obchodě, kolikrát i s miminy v kočárkách...ty tam pak samozřejmě brečí, protože je tam horko, blbý vzduch apod...a i větší děti už jsou tím nakupováním zblblé...pracuju v menším obchůdku v OC, dětí tam chodí dost a denně mne zaráží, jak ty děti prostě automaticky po škole jdou prolézat obchody, vlastně ani nic nepotřebují, jen tak koukají a počítají si navzájem kolik mají peněz a hledají, za co by je v tom krámě utratily...nechodí tam pro něco, co potřebují....ale chodí tam s tím, že mají třeba 10 korun a koukají, za co by je utratily....jasně, z pohledu obchodníka je to jen dobře...ale jinak
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.