Re: Proč je takový problém ohledně zavření obchodů ve svátkách, nedejbože v neděli?
Kudlo, za rozezraneho oznacujes ty téměř každého, kdo chce něco dle mého názoru zcela běžného. Ten výtah ti jen tak nezapomenu, je to už pár let, ale stále mám před očima starou paní, kterou chytly plotýnky a stála v přízemí domu bez výtahu s plnými nákupním taškami a tys zrovna v jedné diskuzi hlasala, jaká je rozezranost pozadovat výtah za samozřejmost. Sorry, lidi,kteří kazou vodu a pijou víno, nemusím. Ať Milada neříká, že třeba takový Ovocný Svetozor nemá o svátcích otevřeno. Pokud vím, nebydlí v žádné horní dolní a je mi divné, že by zrovna cukrárny neměly o Vánocích otevřeno. V jedné jsme měli rodinný sraz na Stepana. Pečivo mrazim dobrovolně, když mi zbyde chleba, neplytvam a pak mám topinky třeba k tataraku. Osobně nepovažuji zavření obchodů o svátcích za újmu a to i když pracuju na směny a když mám odpolední jindy než o víkendu velký nákup neudělám. Hodinky od Cartiera bych nechtěla ani kdybych na ně měla, hodinky nenosím jednak - a jednak se mi nelíbí designově. A zírám,co tu dovedly některé dámy vyplodit za perly.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.