| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

16.8.2016 12:15:13 Lída+2

Re: Tuřín

Já ten tuřín místo brambor nevařím, ale peču s bylinkama v troubě. zjistila jsem, že neoloupaný je lepší než oloupaný, jako by v té šlupce bylo něco lepšího....

A jinak poznání: víc se tím zasytíš.... takže i moji puber. žrouti toho nepotřebují k jídlu tolik.

A už ti lovím recepty, které jsem kdysi objevila:
http://www.apetitonline.cz/recepty/4811-peceny-turin-s-parmazanem.html

http://www.mlsanicko.cz/turinove-placky/

http://recepty.vareni.cz/zapeceny-turin-s-mrkvi/

http://recepty.vareni.cz/marocka-dusena-zelenina/


Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Jak zpracovat větší množství tuřínu? Lou+3 16.8.2016 2:44
*Re: Tuřín Jana, 2/07+10/08+5/11 16.8.2016 8:32
*Re: Tuřín Lída+2 16.8.2016 10:35
**Re: Tuřín Lou+3 16.8.2016 11:56
***Re: Tuřín Lída+2 16.8.2016 12:15
****Re: Tuřín Lou+3 16.8.2016 16:12
**Re: Tuřín neznámá 16.8.2016 16:24
*Re: Tuřín dragoswoman 16.8.2016 12:39
**Re: Tuřín achje 16.8.2016 15:29
***Re: Tuřín Lída+2 18.8.2016 6:5
****Re: Tuřín achje 20.8.2016 16:20

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.