| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

4.5.2020 18:36:03 Violetina

Re: Fialkový, bezový a jiný sirup

No, on je se sirupy i ten problém, že když je chceš jako léčivé, neměly by se vařit (alespoň ty bylinné složky), což má vliv na menší výdrž. Pokud ti jde jen o chuť, směle do toho.
Krom zmiňovaných jsem delala i smrkový, tresnovy a z aronie. Vše podobně, vyluhovat chutovou složku a svarit ji s cukrovym roztokem, přidat kyselinu citronovou.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Fialkový, bezový a jiný sirup Hanka 75 4.5.2020 6:37
*Re: fialkový, bezový a jiný sirup - pr... neznámá 4.5.2020 8:8
*Re: fialkový, bezový a jiný sirup - pr... Janinka a dvě princezny 4.5.2020 10:25
*Re: fialkový, bezový a jiný sirup - pr... anemon 4.5.2020 10:59
*Re: Fialkový, bezový a jiný sirup Analfabeta 4.5.2020 12:59
**Re: Fialkový, bezový a jiný sirup Hanka 75 4.5.2020 13:17
*Re: Fialkový, bezový a jiný sirup Violetina 4.5.2020 18:36
**Re: Fialkový, bezový a jiný sirup Hanka 75 7.5.2020 20:12

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.