Mám 2 ks puberáků doma a zatím ti teda tuk uk jde. Skoro estnáctka a třináctiletý. Dřív jsem fakt trvala na rodinných výletech, ca od podzimu jdeme kolikrát radi s muem sami, ale tak nějak v klidu, vím e nemá cenu tlačit, budí to akorát protitlak, a občas je i nalákám. Akorát mu si v zimě pohmodil koleno, tak ani s ním to teď moc nejde :). Ale - dcera se mnou chodí k vodě - já s kamarádkou chodíme plavat ven do řeky a ona nás fotí nebo prostě s námi jde, máme čaj v termosce a kecáme, kamarádka je věkově mezi náma, take si rozumíme vechny tři :). Jo, překračujeme kvůli tomu ilegálně hranici okresu. Sorry jako. A jetě chodí se svou kamarádkou z dřívějí koly, musí se scházet jen venku, tak chodí po městě nebo kousek za. Berou si taky "piknik" :). Jo a v zimě la se mnou 2x na běky, tady u baráku, ale bezva. Jo a má nějakou Challenge na jógu, tak se aspoň protahuje. Syn má dva mení sousedy na fotbálek u nás na zahradě, nebo v zimě bruslili na rybníku ve vsi (asi ten týden co to lo). A teď u má opět trampolínu, tak aspoň tam. A jejich kola má aspoň takový projekt na sbírání km, s cílem společně dát "přechod zeměkoule" - můou posílat přes teamsy svoje aktivity (syn má ty hodinky co počítají kroky). Akorát mu to připomínám, aby to nahrál. Ale má dny kdy se mu chce a kdy ne. Kdy u to trvá dýl, má na výběr - uklízet nebo jít ven. Někdy si vybere i to uklízení :)) ale spí jde ven.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenějí jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, pouijte Rýmovač.cz.
Vechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich pouívání je plně ve vaí odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vaeho nebo vaich dětí je nutné vdy řeit s vaím lékařem.