Monty, ty si neumí představit hodně věcí, které já si představit umím. Ostatně často píe o jiném vesmíru. A nedělá, co nechce. Já dělám dost věcí, do kterých se mi nechce. Často jsem nakonec ráda. Jsem přesně ten typ, co nemít někoho, kdo mě donutí, tak u budu mít důchod na hlavu a 50kg nadváhu. Jsem takový domácí typ, co se rád zavírá doma. Větinou mě vytáhne ven manel. A já pak zase říkám, a to jetě trochu protáhneme, e je venku hezky a nechce se mi domů. Taky mi teď koupil kolo. A zase - kdyby bylo na mně, tak ho nechci. Ale kdy jsme s muem vyrazili, jely i vechny děti. A byl to pěkný den. Kromě tedy toho, e mám něco s kolenem, jeliko nejsem na kolo zvyklá.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenějí jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, pouijte Rýmovač.cz.
Vechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich pouívání je plně ve vaí odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vaeho nebo vaich dětí je nutné vdy řeit s vaím lékařem.