"A jsou lidi, kteří potřebují nějaký cíl, důvod. Ná puberák půjde poměrně bez problémů přehazovat kompost, stavět plot, uklízet gará - ale projít se kolem parku fakt nepůjde. "
V čem je problém? Já někomu vnucuji chodit kolem baráku? Pokud se bavíme o dvanáctiletých dětech, tak já to chápu tak, e jsme za ně zodpovědní, i za jejich vývoj a zdraví. Děti často kopírují ivotní styl svých rodičů (pohyb, strava, návyky), mnoho obézních dětí by mohlo být úplně jinde, kdyby rodiče nebyli laxní a alespoň trochu se snaili s tím něco dělat. To samé zkaené zuby (a to u u batolat - i takhle malé děti se musí oetřovat pod celkovkou, i takhle malé děti mají u korunky). A ne - opravdu u větiny z nich není problém genetika. A co se týče duevního zdraví - nechat děti sedět nonstop u PC, kde sledují bůhví co, jim moc psychické pohody nedodá. Já děti netahám ven násilím, ale psala, jsem, e jsou to snad rozumní lidé (i kdy nějak hormonálně rozhození) a e předpokládám alespoň nějakou monost kompromisu. Práce na zahradě je fajn - sama jsem psala, e syn s manelem se zahradě věnují.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenějí jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, pouijte Rýmovač.cz.
Vechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich pouívání je plně ve vaí odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vaeho nebo vaich dětí je nutné vdy řeit s vaím lékařem.