Perko, v tom věku se to pak přirozeně přehoupne do venkovního popíjení :) Ale mě snad i to projde lepí ne byt doma přikovany k PC. Obecně bych řekla, e se ukazuje ta důleitost místních vazeb. Moná ta kola v okolí není ta nejlepí, ale poskytuje tu výhodu, e dítě zná hodně místních dětí. A můe s nimi chodit ven. Mě to straně pomáhá i v nekovidovem provozu - mám tři děti a nemůu je vodit kadé odpoledne po kroucích - ale střídání s jinými rodiči funguje perfektně. A o to drive pak chodí sami - na nauku s touto kamarádkou, na skauta s jinými dvěma... Samotný bys to dítě třeba jetě nepustila, ale ve dvojici či trojici je to jiné. Ta nuklearizace dneních rodin je podle mě skodlivej trend. Ve městech je to asi obecně horí ne na vsi.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenějí jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, pouijte Rýmovač.cz.
Vechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich pouívání je plně ve vaí odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vaeho nebo vaich dětí je nutné vdy řeit s vaím lékařem.