Aleno, tvůj pohled je opravdu velmi jednoduchý, to si jako myslí, e se jí ptám, jestli půjde? Nebo jsem jí někdy dala na výběr? Prostě do puberty fungovala normálně, my byly vdycky spí aktivnějí, hory, výlety, moře, brusle, kola,lye, celé dny venku. Jak přila puberta, začala mít svoje vyhraněné názory a nic s ní nehlo (ne, e by to před tím s ní bylo jednoduché, byla svéráz vdycky) Některé děti mají prostě svojí hlavu. Jak teď často poslouchám výuku online ve druhé třídě, je tam jeden problémový chlapeček a je to dobrá ukázka toho, jak s některými dětmi je to mnohem těí a nepoučí se a je jim to jedno. Skoro pokadé se volá mamince, e chlapec píe do chatu sprosárny, vypíná kameru, poutí hudbu, nedává pozor. Maminka vdy ochotně zasahuje, omlouvá se, donutí kluka pak udělat úkol navíc jako na omluvu. Jednou měli děti vyplňovat cvičení a pí uč se ho ptala, jestli u to má hotový. On jí řekl, e ne, e nepracuje. A proč nepracuje Pepíčku? Protoe nechci. A tečka. Take opět zavolána maminka, co si to ten kluk dovoluje atd atd. A za 2 dny, se odehraje to samý a kluk u vykřikuje při hodině, "já nepracuju, protoe nechci". Nutno říct, e na druhou třídu a v počtu 26 dětí to učitelky zvládají skvěle a vechny děti pracují maximálně, jen Pepíček má svou cestu. Prostě nejsou vechny děti stejné a kdybych neměla takovou dceru, jakou mám, taky bych nevěřila, e něco takového existuje, respektive, e si s tím průměrný rodič neporadí. No ale tvrdě jsem narazila a jestli chodí nebo nechodí ven, prostě u nijak nehrotím, je jinak vlastně hodná a doma mi pomáhá a v mnoha věcech se zlepila, jak dospívá, třeba ochotně barvila s nejmladí vajíčka, co by jetě loni rezolutně odmítla. Potřebuje vrstevníky kamarády, které nemá a díky zavření kol se s nimi nemůe stýkat v tom nejpřirozenějím prostředí. Bohuel díky tomu, e ijeme v Praze ti středokoláci to mají k sobě daleko, take je to ani neláká muset jet v respirátoru někam mhd.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenějí jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, pouijte Rýmovač.cz.
Vechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich pouívání je plně ve vaí odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vaeho nebo vaich dětí je nutné vdy řeit s vaím lékařem.