7.4.2005 9:17:29 Eva
Nemám to komu říct...
Ahojky ženský,
mám 8-letého syna, který má LMD- alespoň si to myslím. Neustálé problémy ve škole, časté poznámky typu : "vykřikuje, vyrušuje spolužáky, dělá obličeje, šaškování, na domluvy nereaguje... a t.d" Doma taktéž- je hodně podrážděný,často kvůli maličkostem brečí a potom hned zase v tu ránu zapomene a je veselej, neposedí, nepostojí, nevydrží u ničeho, člověk, když mu domlouvá, tak má pocit, že vůbec neposlouchá, hned ho něco rozptýlí a on už ani neví o čem se bavíme... snad to nemá smysl ani popisovat- četla jsem si některé vaše příspěvky- je mi to důvěrně známo.
Psycholožka, co jsme k ní chodili do PPP kvůli poruše psaní, napsala do zprávy, že syn sice má poruchu psaní,je nepozorný a hyperaktivní, ale na druhou stranu je nadprůměrně inteligentní a že si myslí, že za veškeré výchovné problémy s ním může jeho temperament. Ptala jsem se, jak mám reagovat na některé věci, jak mám řešit určité situace, ale ta se o tom bavit moc nechtěla, zřejmě to není její specializace...
Chvilku jsem měla pocit, že je to dobrý, že si asi vymýšlím, ale problémy nepřestaly. Spíš se to ještě zhoršilo. Další a další poznámky ve škole,prostě kolotoč neustálých problémů... vysvětlujeme všechno, snažíme se být důslední, povídáme si s ním, nic ale nezabírá- jsem z toho vážně zoufalá... Já opravdu nevím, jak dál...
Odpovědět