| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : LMD a hyperaktivita

Re: Jak jsme dopadli...

Ahoj holky,chtěla sem napsat večer,ale nešla rodina a dnes ráno nešel net!!!Teď mám chvilku čas než mě Nela zmerčí,že sedím u pc.Evčo tak napiš co ti Nik vyvádí venku ať si můžu přečíst,že v tom nejsem sama.Ráno sem šla od zubařky a šli sme kolem prolézaček,tak si tam Nela chvíli hrála.Byla tam i pani s holčičkou a vytáhla pro svojí holčinu sušenky a velký pití.No nestála u ní Nela jak žebrák?No stála ,dostala i napít a pak si pro sušenky chodila automaticky.Marné bylo moje volání aby toho nechala,ale Nela i ta pani byli svorně zajedno"že to nevadí".Tak odoledne až tam zas půjdem tak tam musím vzít taky sušenky.A když sem jí říkala,že taky koupím sušenky,aby se mohla rozdělit,tak Nela prohlásila-ale vždyť to budou moje sušenky.No dobrý.Šli jsme z prolézaček pro noviny a potkala sem známou,kterou Nela zase obrala o brambůrky.Připadala sem si jak pitomec co nikdy svýmu dítku nic nedá.Nechci aby to znělo hloupě,ale ráda si čtu vaše příspěvky,co vám ti vaši broučci vyvedli,ono mě to tak nějak povzbuzuje,jako že v tom "boji s nimi" nejsem sama a že nejen já mám takový zlobidlo.Tak my si jdem lehnout.Pa a hezký odpoledne.Jitka
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Jak jsme dopadli... EvčaK 6.4.2005 10:3
*Re: Jak jsme dopadli... jitka (dcery skoro 12 let a 3 roky) 6.4.2005 12:7
**Re: Jak jsme dopadli... EvčaK 6.4.2005 14:10
***Re: Jak jsme dopadli... Katja (Michal 8,5 Terča 5,5) 6.4.2005 17:3
***Re: Jak jsme dopadli... jitka (dcery skoro 12 let a 3 roky) 6.4.2005 21:33
****Re: Jak jsme dopadli... 17.6modrasek13 7.4.2005 9:2
*****Re: Jak jsme dopadli... EvčaK 7.4.2005 9:55
*****Re: Jak jsme dopadli... jitka (dcery skoro 12 let a 3 roky) 7.4.2005 10:55
****Nemám to komu říct... Eva 7.4.2005 9:17
*****Re: Nemám to komu říct... EvčaK 7.4.2005 9:51
*****Re: Nemám to komu říct... papajana 7.4.2005 11:46
******Re: Nemám to komu říct... Eva 7.4.2005 13:11

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.