| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

2.9.2022 5:41:42 bono

Re: Zavařování

Já vezmu klasický velký široký hrnec a na jeho dno položím utěrku. Do hrnce vyskládám sklenice tak, aby se nedotýkaly a zaliju cca do půlky vodou. Teploměr nemám, takže je jen přivedu k varu a vařím třeba né 20, ale jenm 15 minut. Zatím po letech byly všechny okurky nezkažené a křupavé. Dělám to i s ostatní zeleninou. Maso netuším
Odpovědět
Průběh diskuze (16 názorů)
Téma: Zavařování Sama Já 1.9.2022 23:20
*Re: Zavařování bono 2.9.2022 5:41
**Re: Zavařování Sama Já 2.9.2022 7:58
*Re: Zavařování Stáňa * 2.9.2022 7:11
**Re: Zavařování Cimbur 2.9.2022 7:32
***Re: Zavařování Kaipa 2.9.2022 10:45
*Re: Zavařování Cimbur 2.9.2022 7:31
**Re: Zavařování Beat 2.9.2022 7:35
**Re: Zavařování Lei 2.9.2022 8:4
**Re: Zavařování Sama Já 2.9.2022 8:7
***Re: Zavařování Fern 2.9.2022 9:27
****Re: Zavařování Lei 2.9.2022 10:34
*****Re: Zavařování Lei 2.9.2022 10:34
*Re: Zavařování Lei 2.9.2022 8:8
*Re: Zavařování Pole levandulové 2.9.2022 10:35
*Re: Zavařování Marika Letní 2.9.2022 13:37

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.