| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

2.9.2022 7:11:57 Stáňa *

Re: Zavařování

U okurek se běžně uvádí 20 minut na 80 stupňů. Počítá se to od dosažení teploty. Víc ne, jsou pak moc měkké.
Lak cca 1 až 2 cm pod okraj.

Já mám zavařovací hrnec, ale svagrova zavařuje v troubě. Do hlubokého plechu (na kolace) dá sklenice, aby se nedotykaly, zalije vodou a nastaví teplotu.

Pokud jsi doteď nezavarovala, do zavařování masa bych se nepustila. Musí se zavarovat dva dny po sobě na vyšší teplotu.
Zavazuje skoro 30 let,maso mám domácí, ale raději to dávám do mrazáku.
Odpovědět
Průběh diskuze (16 názorů)
Téma: Zavařování Sama Já 1.9.2022 23:20
*Re: Zavařování bono 2.9.2022 5:41
**Re: Zavařování Sama Já 2.9.2022 7:58
*Re: Zavařování Stáňa * 2.9.2022 7:11
**Re: Zavařování Cimbur 2.9.2022 7:32
***Re: Zavařování Kaipa 2.9.2022 10:45
*Re: Zavařování Cimbur 2.9.2022 7:31
**Re: Zavařování Beat 2.9.2022 7:35
**Re: Zavařování Lei 2.9.2022 8:4
**Re: Zavařování Sama Já 2.9.2022 8:7
***Re: Zavařování Fern 2.9.2022 9:27
****Re: Zavařování Lei 2.9.2022 10:34
*****Re: Zavařování Lei 2.9.2022 10:34
*Re: Zavařování Lei 2.9.2022 8:8
*Re: Zavařování Pole levandulové 2.9.2022 10:35
*Re: Zavařování Marika Letní 2.9.2022 13:37

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.