V mládí jsem taky měl tendenci hledat hlavně kamarádky holky, je to trochu jiné, ale podobné. Samozřejmě to manželce moc nevyhovalo. A vztahy a láska si musí nechat poručit rozumem a vůlí. (BTW. i teď jsem na rodině jako jeden z mála mužů.)
Moc se mi líbí příměr jedné kamarádky z knihy myslím Elfí rodina. Ti dva lidi ve vztahu je něco jako prokopávání hory, nebo obrušování kamenů o sobe. Jsou-li si blíž, samozřejmě to jde dobře, ale při dobré vůli jsou kompatibilní až na toxické psychopaty, manipulátory a poruchy vztahů a osobnosti skoro všichni.
ALE když vidím někoho nového, má smysl se racionálně zamyslet, kam až člověk došel a zda chce to všechno zahodit a ZAČÍT ZNOVU se obrušovat a kopat. Protože v zamilování člověk nevidí realisticky, je to chemie v hlavě. Úplný drogy... (Legální - hormony). Jenže vedle pozitiv existují i mnohá negativa, která člověk hned nenahlíží.
Navíc nové město je vždycky zajímavé a tráva za řekou zelenější. A my jsme v práci tomu říkali efekt konzultanta - konzultant je člověk ze slavné firmy z jiného města s barevnou prezentací. To funguje chvíli.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.