chci poděkovat za tohle téma a bylo by fajn, kdyby se o těchto věcech mluvilo více - takže dámy do "co budete dělat o víkendu" prosím zařaďte mezi vaření, zahradu a výlet taky snění a své nové lásce tak, aby nikdo nic nepoznal
mě se to stalo za 20 let vztahu s manželem jednou a to poměrně nedávno a síla, která to provázela mě ani nemůžu říct překvapila, ale šokovala. Tím, že to bylo po tááák dlouhé době jsem nevěděla, že je to možné a že se ti "smí" proto jsem ráda, že je nás víc
a ty projevy, jako nějaká šestnáctka - motýlci, spát netřeba, výraz "na blbečka" neustále, erotické sny, libido v astronomických výšinách ... no bylo toho hodně
doteď je mi líto, že se tohle nedá zařídit zopakovat si to v dlouhodobém vztahu, klidně nějakou injekcí
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.