renko, pracuju v převážně mužském kolektivu, ale prostě mám nastavený ten pohled nějak jinak... vlastně když nepočítám období cca do 20 let, tak fakt jsem v žádném kolegovi neviděla ani stín nějaké osobní přitažlivosti... s některými jsem se vždycky bavila raději, snáz se nechala ukecat na mimopracovní akci, ale vždycky tak nějak sestersko bratrsky a i třeba nějaké dvojsmyslné vtípky, jakože flirtování, ale pořád v té absolutně bezpečné rovině... a myslím, že i celkem umím uhladit případný zájem z druhé strany, když mi někdo třeba lehce nadbíhal, vždycky jsem to nechala jemně přejít do té absolutně nevinné roviny, aby bylo jasné, že v tom naprosto žádný sexuální nebo milostný podtext není...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.