Co jsem s manželem, tak se mi to stalo jen jednou, myslím před dvěma lety, hrozně mě to překvapilo, nikdy jsem se rychle nezamilovávala. Bylo to na jedné letní víkendové akci s manželovými známými, chlap věkově přiměřeně ke mně, mně blízké zájmy a moc pěkně mluvil o své manželce. Naštěstí jsem to udržela na uzdě, nikdo si snad ničeho nevšiml, kontakt na sebe nemáme, nevím, kde je mu konec. Nemohla jsem pak chvíli s manželem spát, resp. jen jako ve filmu Piano spala hlavní hrdinka z povinnosti se svým nemilovaným manželem. Využila jsem manžela pouze odosobněně jako pasivní tělo, vadilo mi, když byl aktivní. Manžel takové "znásilňování" naštěstí považoval za zvláštní zpestření našeho erotického života.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.