Re: Kuchyne s obyvakem nebo oddelena?
Vždy jsem to chtěla mít spojené, ale teď, když plánujeme přestavbu chalupy, přemýšlím, jak to tam udělat.
Posledních 30let jsem měla 3 spojené kuchyně s obývákem, každá ale byla trochu jinak řešená. Nejlepe mi vyhovovalo, když se z předsíně vešlo do velké obdélníkové místnosti, vpravo od chodby byla kuchyň, vlevo začínal obývák, ale byl tam prostor pro velký jídelní stůl a pak šel obývák do L, kde se schovalo sezení a televize. Takže jsme byli spolu, ale zároveň docela odděleni. Teď to máme hodně propojené a většinou je to fajn. Když je nás tu víc, tak je to super, ale jak jsme už jen dva, tak já bych si večer třeba něco pekla a na něco se dívala, a mm se dívá na tel na něco jiného.
Ale mám řešení. Super sluchátka a velká tablet přidělaný v kuchyni na zdi na takovém pohyblivém rámu. MMch, to je skvělý a doporučuju i na recepty. Nebo mám nahoře velkou ložnici se svým pracovním koutem a tam si můžu taky dělat co chci.
Takže závěr, kdybych stavěla znovu pro rodinu, chtěla bych to spojené, ale pro dva jedince s různými večerními potřebami bych zvažovala.
Odpovědět