18.4.2026 19:19:27 kněžna Dragomirová
Re: Těší mě, že jsem lepší
to máš jako rodina mého muže

oni jsou tam všichi nadprůměrně inteligentní, všechno jim jde, na co sánou, ale je vtipné někdy vidět, jak jsou na manuální věci, i třeba naprosto triviální jako vaření a pečení, naprosto neznalí a leví :) Ale zase - tím, jak mají díky inteligenci vyděláno, tak si to dovedou zařídit jinak, plus jsou nenároční . Takže já to vnímám, ne lepší nebo horší, ale JINÍ.
Někdy to tchán nevydrží a řekne mi "..jasný, už to prosím neopakuj.." - asi si myslí, že s nimi mluvím jak s blbými, ale není to pravda,jen třeba popisuju cestu do školky nebo tak

hodně historek co se jim tak stalo, je o tom, jak lidi u nich, například v práci, dělají průšvihy, a když udělají průšvih oni, tak je to tak jednou za deset let, a navíc se u toho hroutí jako by šlo o třetí světovou. Ale přitom se ve finále dozvte, že za tu chybu stejně nemůžou přímo oni. Ajá si vždycky říkám...lidi, kdybych vám řekla jen polovinu mých kiksů jen za dnešní den, za které jsem ale fakt mohla jen a jen já a moje lenost nebo nepozornost...ti by nevěřili :)
Já je mám ráda a beru to tak, že oni za to nemůžou... stndard je pro ně někde hodně vysoko, a oni prostě to mají jinak a nedokážou pochopit, jak někdo může být tak b--ej a nepochopit to, nebo si to nezapamatovat. Jako já jim rozumím...ale tak neudělají s tím nic...jen to beru tak, že oni za to nemůžou, mají hranici posunutou :)

Odpovědět