| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Náhradní rodina

4.3.2002 10:25:27 Pineta

Re: Kojeňák mám taky v pácu

Milá Soňo, nechci házet rómy všechny do jednoho pytle, ale je to asi těžký v tom, že lidi mají většinou s nimi ty horší zkušenosti, antipatie k nim pak jen nutně následuje. Za svůj život jsem už pár rómú velice slušných a dokonce vzdělaných poznala, ale bohužel v částech města , kde se sdružují už i ti nejmenší a vytvářejí bandy, se jich normálně bojím. Taky se bojím, že až povyroste a bude hledat svoje "já", zjistí, že má bytostně blíž k těm rómům. Oni se strašně lehce dávají dohromady. Ukrajinců jsem poznala díky mužově profesi moc, koneckonců mám je i v rodině, jsou to moc pohledný lidi a i ti zedníci, kteří tu pracují, jsou často doma vysokoškolsky vzdělaní. Muž měl v partě asi tři učitele a strojaře. Jejich osudu mi je fakt moc líto, protože tady dřou a třou bídu s nouzí, aby něco našetřili a poslali domů a pak se třeba stane, že jsou opravdu z existenčních důvodu nuceni dítě odložit. Nechce se mi věřit, že takovéhle děti končí nechtěné v kojeneckých ústavech. Toho svého malého jsi tak krásně popsala, že ho před sebou úplně vidím, snad budem mít taky takovou kliku, když tomu sami přes kojeňák pomůžem.
A pro Johanku : samo, že máme krásnýho pejska ND (černý s bílýma "ponožkama a kravatou", 94 cm), to je taky moje parketa, tahle polidštělá nádherná elegantní rasa (sorry pro ostatní pejskaře, ale pro mě je to nejkrásnějsí rasa psa vůbec) Musím jen přitakat, že v péči o malé děti jsou naprosté jedničky. A vůbec většina psů (vyjímky určitě jsou), pokud jsou vychovávaný v lásce k lidem,
milují je, a zvlášť děti, bezmezně. Takže bezesporu, doga, vlčák,kokr prostě do rodiny patří.
Přeju všem moc úspěchů v útoku na kojeňáky !!!
Dejte vědět všechny, jak pochodíte, je super tahle vzájemná podpora, moc dík všem holkám, co mi nalily zas trochu naděje do žil.
Ahojky N.
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Kojeňák mám taky v pácu Pineta 1.3.2002 9:5
*Re: Kojeňák mám taky v pácu Katka 1.3.2002 12:41
**Re: Kojeňák mám taky v pácu Johanka 2.3.2002 18:57
**Re: Kojeňák mám taky v pácu Johanka 2.3.2002 19:1
**Re: Kojeňák mám taky v pácu Johanka 2.3.2002 19:15
***Re: Kojeňák mám taky v pácu Soňa 4.3.2002 0:12
****Re: Kojeňák mám taky v pácu Pineta 4.3.2002 10:25
*****Re: Kojeňák mám taky v pácu Katka 4.3.2002 12:16
******Re: Kojeňák mám taky v pácu Pineta 4.3.2002 13:48
***Mohu doporučit i NO Simča, dcery *1988 a 1997 4.3.2002 0:17
*Re: Kojeňák mám taky v pácu Šklíba 1.3.2002 21:10

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.