Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
30.10.2013 12:58:28
Mandí, byla bys hodná kdybys to zjistila.
Ruce a nohy do lavoru bychom s Daníkem zvládli, s tím ingalováním s ručníkem na hlavě si nejsem jistá. Je neskutečná konzerva a už ho nepřeperu |
30.10.2013 12:56:55
Uf, ani jsem si nevšimla granulovaného čaje od Hippu.
Moje děti nechtěly žádné pít také nic, tak jsem tak dlouho zkoušela až přijaly vodu. Teď pijí všechno možné. Většinově čistou vodu, ošťavněné ovocné a zeleninové šťávy doma.. když potřebuji aby přijímaly více tekutin dovolím téměř cokoli. Momentálně máme spotřebu 25l jablečného moštu na týden. |
třešničkaA,Tom 09+David 13 | 119170 |
30.10.2013 12:13:50
Jájo taky na tebe myslím,at dopadne ultrazvuk dobře.Držím pěsti co můžu.
Holky včera i dneska malý pije čajík,dva druhy fenyklového mu nechutnaly,nevypil nic,ale malinový od hippu od 5 měsíce mu evidentně chutná,takže většinou hodinu po dokojení mu dám napít.Vodu jsem zkoušela už dávno a nechtěl. Daníku to je mi líto,že takto trpí malý zánětem dutin a nic nezabírá,bobiš malý. No já taky čekám,co u Tomáška z toho vyleze.Včera přišel ze školky,evidentně tam zase nespal,tak byl unavený večer teplota přes 38,tak dostal nurofen sirup,za půl hodiny jsem šla k němu do pokoje,byl celý zpocený,tak jsem ho převlíkla a dneska ráno měl zase teplotu přes 38.Evidentně se tělo nějaké nemoci brání,ale nevím jaké,krk a uzliny se zdají být v pořádku.No uvídím do zítra jestli bude mít večer a ráno zase teplotu,tak s ním zajedu k doktorce. S těma očičkama.S Tomáškem jsme byli na očním v roce a půl,protože jednu dobu kolem roka šilhal,do kukátka se dívat tehda nechtěl,ale dvou kontrolách šilhat přestal.No a Davídek nedávno šilhal strašně hodně,jsem říkala,to se snad ani po půl roce upravit nemůže a má 6,5 měsíce a už skoro vůbec nešilhá,takže se to upravuje,každopádně jestli bude v lednu ještě šilhat zajedu s ním na oční taky,at se to řeší. Marru ach ty učitelky,když mají něco dělat navíc tak jsou z toho jen problémy,taky má moje sestra s tím zkušenost. |
30.10.2013 11:55:02
Jáji, myslím na tebe a posílám hodně síly na zítřejší UTZ
Nakoukla jsem jenom v rychlosti na poslední stánku, Marušátkovi pohlazení Musím rychle nagooglit co mám dělat se zánětem dutin. To jsme ještě u nás doma neměli. Mám hroznou depku, fakt jsem si myslela že už budou děti zdravější a já budu zvládat práci na půl úvazku. Takže to musím vzdát, s platbami hlídací tetě by to jaksi byla práce za mínus Daný má ATB na čtrnáct dní (letos už třetí), má už několikátý den teplotu, stěžuje si na bolesti hlavy a RTG ukázal rozsáhlý zánět dutin. Mudra si není jistá jestli to ATB zvládnou a budeme muset jít asi po kontrolním RTG na mechanické protažení... poradíte něco přírodního a podpůrného abychom to zvládli během té léčby ATB? |
marrusova+2marušátka | 98984 |
30.10.2013 11:27:39
Díky, že na nás myslíte. No v rychlosti napíši, ale bude to zmatek.
Včera ráno jsem vezla další moč jak sterilní, taky obyč. Odpoledne měly být další výsledky té kultivace z minulého týdne, na kterou nebyly léky. Z labiny přišly další výsledky a byly takové, že se máme balit do nemocnice. Ovšem, že si mám za 10 min znovu zavolat, že budou výsledky už té obyč moče z rána. Ty byly ABSOLUTNĚ v pořádku. Ani bílkovina, ani krvinky. Řešily jsme crp- prý nemá smysl a tak musím čekat na kontrolní kultivace sterilní moči ze včerejšího rána a nikam jsme nejely. Do toho jsem dneska šla do školky podepsat papíry a byť jsem řešila s ředitelkou diazepam v případě nutnosti a ředitelka vše schválila a o všem ví, učitelka mi dneska suše sdělila, že ona jí žádné léky dávat nebude, že si musím donést papír od dr. To mi sakra nemohli říci před těmi 3mi měsíci, že chtějí nějaký papír ohledně léků? Ředitelka požadovala léky nové, zabalené, kompletní, to vše jsem jí spolu s dr dodala tak jak požadovala a dva dny před nástupem mi učitelka řekne, že ji to nezajímá a léky ji podávat nebude? Problém je, že ředitelka tam často není a musí to dělat učitelka. |
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
30.10.2013 10:56:11
Jájo, Lucce od 1 roku jen měřila a teď už asi 2x taky zkoušela něco dalšího... ale popravdě si kromě toho E nic dalšího nepamatuju..... ještě jí něco testovala i na očním, tam vyšetřovala i oční pozadí.... Lucku, jak má absťák po školkových hrách apod., všechna tahle vyšetření náramně baví - na ušním jí bavila zkouška sluchu, tympano - tam jezdí na tom přístroji mašinka..... na 5-ti leté taky zábava, měla kreslit, říkat co je na obrázkách, na neurologii skákala po jedné noze.... jí tahle vyšetření baví
|
Jája+2 kluci | 38897 |
30.10.2013 10:14:35
Hani, právěže to nebylo jen to měření, ale fakt 30 min práce s tím dotyčným dítětem, kdy různými pomůckami zkoušela, co vidí, jak vidí, jak oko reaguje. Třeba ty 3D obrázky mě totálně dostaly. Bylo to jako hraní ve školce, zábavné a terapeutka si neustále něco zapisovala a pak mi z toho vyhotovila celou zprávu. Fakt super!!! Ve školkách na Opavsku právě měřili zdarma všem dětem oči, ale jen to změřili, dál s nimi nepracovali. Odtud jsem se to dozvěděla.
Zab, já jsem to před loňskými Vánocemi řešila na kontrole s protetikem, tvrdou aktovku okamžitě zakázal, ukazoval mi, nač si mám dát pozor, ale je to hlavně o návyku dítěte a nepřetěžování zad. Pak jsme mu byli ukázat Topgal a říkal, že naprosto OK. Je to těžké vybrat. My jsme možná mohli volit trošku menší, vzhledem k Hynkově konstituci, ale on si ji vybral a je pravda, že váží stejně jako menší. Jen je prostě větší. Neustále mu ji dotahuji tak, aby pevně seděla na zádech, jak má. A je pravda, že tam má dost prostoru navíc, takže když si nese domů věci z družiny nebo tělocviku či ručník, tak to nacpe všechno do baťohu a nemusí nic tahat v ruce. Děti s pevnou aktovkou nebo menší taškou nosily ještě igelitku. Jinak jsem s ní spokojená a doufám, že mu dlouho vydrží. |
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
30.10.2013 9:13:48
ahoj,
Jájo, držím palečky co můžu Marru, se tady nějak rozšiřují močové problémy.... doufám, že to u vás nebude nic vážného. Jak už bylo napsáno - budila bych, aby ta moč nebyla v močáku dlouho a aby se bakterie průběžně vyplachovala. Na měření Plusoptixem chodím s Luckou už od 1 roku pravidelně zhruba 1x za rok.... cenu ani nevím, asi něco jak psala Jája. Ale pojišťovna mi to tedy neproplácí - se musím podívat jestli nemáme nějaké programy na prevenci. Teď navíc ještě zkoušely otáčet písmeno E, někdy v dubnu jsme byly navíc na očním, tam jí tak zkoušely E a teď v září na 5-ti leté prohlídce taky. Janino, jsem ráda, že jste s Justusem dopadli vlastně docela dobře Lucka pije především vodu, čaj nemusí doteďka. Teda zrovna dneska si ho dala, ale to je fakt spíš vyjímka. Občas si tedy poprosí o šťávu nebo džus, ale třeb a včera chtěla k obědu šťávu, 2x se napila a zbytek jsem večer vylévala, přitom co má vodu v lahvi od Kubíka (co si nosí i na ven) tak tu vypila všechnu. ani nevím jestli jsem psala - Lucka měla laryngitidu, takže jsme byli týden v Praze a pak jak bylo nádherné počasí jsme odjeli na chalupu. takže už jsme víc jak 14 dní na chalupě. Teď se sice počasí zkazilo, ale dnes a zítra tu vydržíme a v pátek přijede zase Láďa a už to tady pobalíme a už sem asi moc jezdit nebudem. Láďa má IgA zase o kousek vyšší, tak mu imunoložka napíše žádanku na CT plic. Prostě pomalu, ale jistě mu ta hodnota pořád leze nahoru - začínal někde 4,23 a už má 5,1.... leze to pomalu - teď v lednu 5,0, v červnu 5,07 a teď 5,1 loro, co by nechala vyšetřit? kolonoskopie negativní, sono břicha negativní, urologické vyšetření OK, na kardiu byl a měl i sono srdce, štítná žláza negativní... z plicního měl jen RTG, tak mu právě teď vymyslela CT plic a ještě panoramatický snímek zubů..... no a dál už fakt neví ani dr. .... no teda pokud bude vše zase negativní, tak ona asi něco vymyslí |
Romana32 | 27719 |
30.10.2013 8:47:21
Jájo, myslím na Tebe.
|
zaba + 3 | 64617 |
30.10.2013 8:45:54
Ahoj holky, Jájo, moc moc držím palečky Marru, už něco víte? Kocourka mi je líto Holky, jakou jste koupily prvňáčkům tašku do školy? Nemůžu se rozhodnout jestli aktovku nebo batoh. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.