3.3.2008 11:01:55 Grainne
Re: návyky
Když už jsme u toho sádla, údajně je lepší smažit na sádle, nepřepaluje se (prý není nic horšího, než přepálený rostlinný olej, plný karcinogenů) a sádlo se tolik do potravin nevsakuje. Ovšem nemusíme jíst smažené pokrmy vůbec.
Dost záleží na tom, jak si kdo přebere dostupné informace a jíst párek v rohlíku s chutí a jíst párek v rohlíku s pocitem, že téměž páchám sebevraždu, kupodivu je pro organismus rozdíl.
Totéž je info o zjištění dvou druhů cholesterolu - jeden dobrý a jeden špatný. Nejsem odborník, nevím, který je který a kde se který nachází, ale to, co víme dnes, můžou být stále ještě neúplné informace a spoléhat na to, že bIO všechno vyřeší za nás nemusí být nejlepší cesta, zvlášť, když to někdo pojímá tak, že při tom nevidí napravo, ani nalevo.
Odpovědět