Re: Domácí pekárna: Pečete raději ze směsí nebo svého těsta?
pečovat extra, akorát před prvním pečením umýt nádobu a naolejovat. Jinak ani nic.
Háky nevyndávám - mám jeden a jsem na to líná, pak vytáhnu z chleba.
Peču směsy, - buď mi vozí brácha z němec, nebo jsou moc dobré z lídla - když v akci, tak 1kg stojí 23Kč, což jde a chuťově jsou výborný.
Jinak si hodně míchám a hlavně hodně používám na míchání těsta všeho druhu.
super recepty a vždy se mi povedou jsou na www.mamincinyrecepty.cz pasáž pro domácí pekárnu
a pak jsou super recepty na www.dama.cz
nejlepší jsou české rohlíky č. 717 a ted jsem nově zkoušela knedlík a manžel se mohl ujíst, užjsem dělala podruhé během 14 dnů.
Jo a nově jsem v ní míchala těsto na mazanec, těsto co používám x let, všem hrozně dycky chutná a teď byl ještě o 100% lepší, 2x tak nadýchaný.
Odpovědět