Domácí pekárna: Pečete raději ze směsí nebo svého těsta?
Holky tak mi tu přistála pekárna.. Ještě včera to vypadalo, že ji bude muset ten pán co ji měl přivézt dotáhnout do 7. patra pěšky
Rozbalím ji až večer s manželem, až budou děti spát, ale těším se jako malé děcko...
Chci se zeptat:
1. Musí se o tu pekárnu nějak specielně pečovat?
2. Pečete raději ze směsí už namíchaných nebo ze svého těsta?
3. Někde jsem četla, že by s eprvně měli dávat tekuté a až potom sypké věci, je to tak?
4. Vytahujete háky než se zapne pečení nebo je tam necháváte do konce? My k tomu máme takový háček, aby se to dalo vyndat.
5. Našla jsem strašnou kopu receptů na slovenské MMB, ještě projdu i ten český, ale máte i nějaký jiný tip na recepty z pekárny?
6. Pomůže každá připomínka.
Díky všem.
Odpovědět