Ahojky dámy,
zdravíme stále z lázní. Absolutně nechápu, jak jsem to tady vloni mohla dát celých 5 týdnů v kuse. Jsem tady 2 týdny a už se těším domů jako malá - jedu asi v sobotu, střídá mě zase babí z Jeseníků...
Míšo, ahoooj, já pravidelně sleduji růst jak baráčku, tak Kájky na FB
) Oba jsou krasavci!!!
Maty, gratulace k bříšku, dej vědět po UTZ, copak čekáš a jaká máte jména
Májjo, tak z aut už jsme vyrostli, ale dlouho u nás byli hitem... Teď už to je Bpiderman, Batman a hlavně piráti, ty jsou nejvíc....
Nintendo Máťovi teda kupovat nebudu a doufám, že mi to vydrží co nejdéle.... A co hlava? Já měla v sobotu večer a dnes takový bolehlavy, že jsem si musela šlehnout Panadol - miluju ten lék, zabírá do 5 minut, Ibáč až tak do hodiny, ten je za trest. Jo a gratulace ke školce, to ho budeš dávat jen na ty 4 hoďky zatím, ne? Jinak Máťa byl neskutečnej marod před školkou, jsem si říkala, že to bude ještě horší, ale jak podle mě vychytal kdeco, tak teď i ten druhý rok se docela pěkně drží..!! Tak třeba to tak bude i u Vás...
Lebi, já nechápu, jak to všechno můžeš zvládat.. Fakt!!!!!
Eli, i já jsem pro sraz, jsem jen zvědavá jak budeme slazovat termíny a místo setkání.....
Jinak mám zas nějaký lístky na kulturu (26.11-27.11., 13.12.-14.12.), tak dejte vědět, kdo by chtěl