25.11.2010 21:07:52 Májja
Re: Pro Májju!!!!!!
Těpec holky!
Já dopadla takto:dnes tedy stomatolog.chirurgie-kde se nedal vyloučit ani potvrdit zánět čelistního kloubu,dost věcí na něj ukazuje,takže mám léky na záněty kloubů + Ibuprofeny to na 5 dní a pak se uvidí, pokud jsem to pochopila dobře,tak pokud se mi touto léčbou uleví,tak je to zánět čelistních kloubů a udělají mi obstřiky těch kloubů. No tak snad to bude dobré.
Z léků jsem oblbá,beru jich tolik,že je mi zle a skoro nejím,ale zatím to nebolí.
Joo a jen tak úplně mimo,ale tak něco pozitivního z dneška
Manžel si byl zařizovat výměnu řidičáku,měli jsme to tak na hodku a půl čekání a já si chytla mladého pána,zda nechce větší číslo vyměnit za menší a prej že jo
Tak jsem vyrvala náš lístek manželovi z ruky,čenžla s chlápkem,manžel jen nechápavě zamumlal co jéé,kdy tedy jdu, já mrkla na tabuli,chytla ho za rukáv a jen řekla ted hned a dělej! A už seděl u paní úřednice
)Chudák nechápal!!!
Jen furt kroutil hlavou
Je to mimo téma,ale nechci aby to bylo jen takové marodné!!!
Jo a trošku zlehčím téma ohledně Nikíska-pardooon,není to myšleno nijak zle,ale já bych jen ted,na týden chtěla aby měl manžel děti někde u sebe,já chci jen spát a pít čaje a spát a nic víc,noo možná se vyčůrat,ale zase jen spát!!!No což se mi fakt nepovede:-( Mě je po těch lécích tak zle a vůbc nemám chutna jídlo a ani hlad,blééé.
Odpovědět