ahojky
Ahoj,
teda holky, to je síla. Nikísku, to muselo stát hodně sil opravdu odejít a domluvit se na té střídavé péči, i když je alespon pozitivní, že má opravdu o malou takový zájem! Ale po pravdě si ty nervy nedovedu představit... a vůbec nezávidim. Ale halvně přeju, aby se vše v dobré brzy obrátilo!
Májjo, ty si fakt užíváš, to je dílo. Je děsný, když se pořádně neví co a jak. a jak se toho zbavit ... :-( Brzké uzdravení.
Jojo, já jsem si o pneumokocích a tak už ted načetla dost, ale obávám se, že vzhledem k podroušené imunitě nebude reálné to naočkovat ... :-( Je to děsný. Kája už bude doma ještě celý týden, doktoro by ideálně doporučoval týdny 3 !!! Ale to není v naší moci ... už takhle si zadělávám na výpověď v práci, když jsem víc doma než tam ... každopádně jsme se moc snažili se toho zbavit ... ale akorát se to táhne. Obouistranný zápal plic + bronchitida ... super
Už je to naštěstí na ústupu. Jsme opět po dvojích ATB. nejdřív Klacid a ted dobírá Augmentin a spiropent. Ten už máme pomalu na denním pořádku :-( Pan doktor mi doporučil takové tři týdny na horách
Tpo by sice bylo super, ale jaksi to není technicky možné ... no každopádně se zlepšuje a tak se snažíme jí držet v klidu, i když to není zrovna jednoduché, už se doma fakt nudí.
I když tentokrát nemáme potvrzeného pneumokoka, jen zápal plic, ten může být předpokládám taky ze spousty různých důvodů...
Elois, co bys nám naordinovala ?! Beru jakoukoli pomoc ...
Odpovědět