Corall, opravdu malej je moc krásný mimčo. A ten lísteček ... taky jsem si říkala, co na tom je, ale tohle mě fakt nenapadlo :-D
Večernice, kdepak, zatím žádné mimčo ... netvrdím, že nikdy, to určitě ne, ale ted ještě ne. Chci "v klidu" dodělat ten baráček, přestěhovat se, zabydlet se a pak se uvidí. Zatím jsme spokojený v tomhle počtu
Ted mám konečně nějaká mimča kolem, v rodině a u známých, tak ted jsem ve fázi půjčování si :-D A užívám si relativně soběstačné dítko. Ale to, že jsou krásný, to je jasný, to slintám vždycky :-D
Jinak jsem to zase nějak s tím zdravím zakřikla. Asi měsíc a půl jsme byli fit. Já byla u doktora v úterý, mám zánět středního ucha, a s Kajčou půjdu dnes, v noci a ráno zase šíleně kašle, je pěkně zanešené, pak dvě hodiny kašle, a pak je zase celý den OK, každopádně do školky zase neeee. Takže dnes to vidim na doktora, kde půjdu ukazovat dítko, které bude úplně zdravé, protože je tam až ve dvě a to už bude mít vykašláno :-( No. Super. Zrovna se to samozřejmě ani trošku nehodí (ale taky kdy se to hodí :-( ), protože o víkendu musíme vymalovat celý dům... takže nevím jak to stihneme, se asi rozkrájím a bude to ...
Jinak my na autíčkách ulítáváme stále taky, už několik let. Panenky u nás nefrčí vůbec. Spíš auta a nějaký zvířectvo jakože koně a tak. Ale autíčka jsou to nej :-D