Můj nejstarší mi v pátek volal, že ho kamarádi a kamarádky přemluvili, qaby jel do Prahy na nějaký workšop či co alternativců. Na můj dotaz, že jako o.k. a co po mě potřebýuuje, jestli peníze nebo co, mi sdělil, že vše jim uhradí škola. A že vlastně nepotřebuje nic, že prostě je už v té Praze. A že se vrátí v neděli večer. Ráno odešel normálně do školy a v 17 hod mi volal z Prahy. Jak je ta naše republika malá. Jen pro upřesnění dodávám, že s sebou neměl nic na převlečení, žádný spacák, kartáček na zuby, nic na spaní, žádné jídlo, jen platební kartu, ale s velmi omezeným přídělem peněz. A na můj dotaz, kde budou spát, pravil, že se NĚCO najde. Je to syn svých rodičů.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.