Trochu jsem vás vypustila, omlouvám se. Po Silvestru mě začal strašlivě bolet zub, resp. polovina úst. Bylo to strašné, vůbec nevím, jak jsem to přežila. Ještě v neděli v poledne si vybavuju, jak jsem stála u naší domácí lékárny a dumala, co si vzít, aby to už zmizelo. Tuto neděli odpoledne mě zub přestal bolet a v pondělí mi ho odborník začal umrtvovat. Vůbec nevím, jak jsem celou tu dobu zvládla fungovat.
Jinak žijeme. Dnes mají děti volno a plynule jim na něj navazují jarní prázdniny. Dostaly za úkol si na každý den naplánovat nějakou akci, aby netvrdly jen doma. Na to se vznesl protest, že nejlépe strávené prázdniny jsou doma v teple. Hrůza, peciválové...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.