Hlásím se taktéž k vyzubeným. Vloni mi má zubařka objevila na spešl rentgenu jeden zub zapomenutý v dolní čelisti, trojku, leží tam v komoře, nožky má nahoře...a bála se, že způsobí problém. Já se nebála, několik desítek let si tam hověl a byl rád, tak co, na doporučovanou konzultaci jsem k odorníkům na kliniku čelistní (bože, už jen ten název!) chirurgie jsem se vykvákla. Ha, před 3 týdny bolest jak prase, pocit, jakoby mi někdo dal v noci jednu dobře mířenou přes bradu. Zubařka zbledla a poslala mě do fakultky na tu milou kliniku a já velmi pokorně jela. Moje fosilie se zanítila, musí ven. Teď mě zrovna nebolí, zánět je přeléčen a já se psychicky připravuji na tu řežbu, cca za měsíc, 17.3. Musím být statečná, neboť moje máti nedávno v naprostém klidu přežila operaci ledviny (odejmutí jedné).
Tuli, o Tasosu jsem slyšela jen samé krásné věci, prý je to nejkrásnější ostrov. Snad se tam někdy, aspoň v příštím životě, podívám.
Také nám dnes začínají prázdniny. Drahoušky nechávám vesele hnípat dle jejich představ, ale mají na starosti domácnost, budu trvat na teplé večeři.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.