Re: Třída pro nadané děti
No to je vážně zajímavé
.
Já ty jeho migrény dávala zpočátku do souvislosti s i tím nejedením - i mi řekl neurolog, že to hladovění (a ono u něj jde fakt o hladovnění) může souviset a je to velice pravděpodobné, ale vzhledem k tomu, že dostane migrénu i doma, kde jí, tak to asi bude slepá ulička. Nehledě na to, že on jedl daleko hůř první a druhý rok školky (to tam byl fakt kolikrát jen o suchém chlebu a o vodě celý den) a migrény neměl.
Každopádně ty zrakové prodromy on asi nemá - nebo mi o nich neřekl, nevím. Ani nevím o tom, že by u něj byl problém s viděním. Vždycky si stěžuje jen na tu bolest hlavy, začne posedávat a zachvilku už leží, a to k němu už letím s panadolem (nám tedy neurolog doporučil panadol). Někdy ale taky nezabere tak aby to úplně přestalo. Takže je každopádně lepší, když i po tom panadolu usne. Jak se probudí, tak je v poho.
Školka je na tohle tedy fakt lépe vybavená, než škola. Navíc má pí učku migreničku, takže ta ví co a jak. Věřím, že s věkem to bude mít víc pod kontrolou, ale fakt je to maso, pořád mi přijde na takovýhle bolesti ještě maličký
, vždyť je mu 6,5 a trápí ho to už 1,5 roku
Odpovědět