ona vynechává ostatní předměty a místo toho mají psaní? to se může? :o) já být na místě tvého syna, tak psaní díky tomu začnu ze srdce nenávidět.
podobná diskuze už tu na tohle téma byla. většina je pro učení se psát psace. já jsem pro hůlkové písmo nebo commenia script nebo jak se to jmenuje. hůlkovým písmem jsem začala psát na 2. stupni zš, psace jsem psala jen slohy a diktáty, poznámky pro sebe hůlkovým. na sš jsem psala už jen hůlkovým, závěrečnou slohovou práci psace (muselo to být). mám kolem sebe hodně lidí, kteří díky studiu nebo práci jsou nuceni psát velké množství textu ručně a všichni používají hůlkové písmo. nikdo nepíše klasicky psace, to je fakt zdlouhavé (vykreslovat všechny kličky...).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.